برد هوشمند - مزایا و معایب استفاده از آنها در کلاس درس
ما در مدرسه با کمک یک کامپیوتر از برد های هوشمند جهت تدریس کمک میگیریم. پروژکتور به تنهایی کلاس درس را پویا میکند و مطالب را به شکلی جذاب ارائه میدهد ، اما وجود یک برد هوشمند اجازه میدهد بتوانید روی محتوای نمایشی بنویسید و معلم نقش بیشتری در فرآیند آموزش ایفا کند.
برد هوشمند به تنهایی وایت بردی است که با تکنولوژی های مختلف سیگنال لمس برد را دریافت کرده و به کامپیوتر میفرستد. شما از پروژکتور برای ارسال تصاویر بر روی برد استفاده میکنید و برد تنها این سیگنال ها را به کامپیوتر میفرستد.
اینکه برد های هوشمند تا چه اندازه میتوانند شما را در این زمینه کمک کنند و معایب آن ها چیست، موضوعی است که در ادامه این پست به آن میپردازم.
مزایای برد هوشمند :
- با داشتن برد هوشمند میتوانید براحتی هر برنامه ای را در ویندوز خود از طریق ایجاد تعامل با برد کنترل کنید، پس به جای اینکه پشت کامپیوتر بنشینید و با حرکت موس دروس را ارائه دهید برای ارتباط موثر با دانش آموزان میتوانید جلوی برد ایستاده و مستقیما با آنها در ارتباط باشید.
- نرم افزار های برد هوشمند قابلیت تغییر رنگ و قلم را دارند. به جای استفاده از گچ های مختلف رنگی در لحظه میتوانید رنگ را تغییر داده و محیط آموزش را جذاب کنید به طوریکه برای دانش آموزان زیبایی بصری داشته باشد.
- مانند تمام دستگاه های الکترونیکی که سیستم جوهر دیجیتالی دارند، هنگام استفاده از برد هوشمند هم میتوانید نوشته ها را ذخیره کرده و بعدا مورد استفاده قرار دهید.
معایب برد هوشمند :
- نوشتن روی برد های هوشمند سخت است. منظور این نیست که برای نوشتن دچار دردسر میشوید اما زمانیکه روبروی برد هوشمند می ایستید پروژکتور که درحال پرتاب نور است تصویر را روی شما می اندازد و سایه ای از شما بر روی برد هوشمند قرار میگیرد.
- قدیمی ترها میگویند قلم های روان نویس قدیمی از خودکار امروزی بهترند چرا که دستخط دانش آموزان هنگام نوشتن با خودکار زشت میشود. همین عقیده در مورد تخته های وایت برد و تخته های سیاه گچی وجود دارد. متاسفانه برد های هوشمند نیز همین مشکل را دارند. نوشتن دانش آموزان روی برد هوشمند خوش خط نخواهد بود !
- ۹۲/۱۰/۲۳